Websites zijn er in vele soorten en maten. Uiteenlopend van eenvoudige pagina's met een handvol vakantiefoto's tot uitgebreide webwinkels dienen zij ieder een ander doel.

Ik richt mij voornamelijk op kleine bedrijven, verenigingen en organisaties die op zoek zijn naar een degelijke, overzichtelijke website. Ik maak websites die een duidelijk beeld geven van wat iemand te bieden heeft. Door middel van kleur en vormgeving en een overzichtelijke structuur maak ik een website die uitnodigt om te lezen.

Het belangrijkste onderdeel van een website is de inhoud. Deze inhoud is niet statisch, maar kan veranderen in de tijd. Omdat voor mijn klanten de inhoud erg belangrijk is maak ik websites waarbij je op ieder moment zelf je teksten, producten, foto's, etc kunt toevoegen, wijzigen of verwijderen. Zo is je website altijd actueel en up to date voor je bezoekers. Eventueel kun je ook bepaalde delen van je website alleen toegankelijk maken voor bepaalde gebruikers. Ook dit kun je ten alle tijden zelf beheren en aanpassen.

Naast het tentoonstellen van je diensten en/of producten zijn er natuurlijk nog meer mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Contact. Een website kan een eerste contact zijn tussen je bedrijf en een klant. De website biedt dus ook mogelijkheden voor een bezoeker om contact te maken door middel van een contactformulier waarmee bezoekers berichten kunnen versturen.
  • Nieuwsberichten. Een website kan prima dienst doen als nieuwsbrief, prikbord of ander medium waarmee je je klanten op de hoogte houdt van de nieuwste ontwikkelingen. Eventueel is dit ook te combineren met een nieuwsbrief die je centraal vanuit je website verstuurt naar klanten en bezoekers die zich hiervoor hebben aangemeld.
  • Fotoalbums. Ook het toevoegen van fotoalbums valt onder de mogelijkheden. Hiermee kun je, eventueel onderverdeeld in verschillende thema's, verschillende foto's op je website publiceren.
  • Gastenboek. Met een gastenboek kunnen je bezoekers op eenvoudige wijze korte berichten achterlaten op je website. Een goede manier om feedback, tips, ideeën en reacties te krijgen.

Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden.

Kijk gerust eens rond in mijn portfolio om een indruk te krijgen van mijn werk. Via het contactformulier kun je contact met me opnemen.

 

Inspiratie opdoen?

kijk eens in mijn portfolio