Expertise

Prettige websites met een eigen karakter

Ontwerp

Je bent op zoek naar een website die laat zien waar jij, jouw bedrijf, organisatie of vereniging voor staat. Dat is voor iedereen anders. De websites die ik maak zijn dan ook allemaal anders, ademen een eigen sfeer en vertellen een eigen verhaal. Zijn, net als jij, uniek. Wat ze gemeen hebben is dat ze makkelijk navigeerbaar zijn, een duidelijke structuur hebben en uitnodigen tot verder lezen.

Met aansprekende kleurstellingen, sterke teksten en daarop aansluitende beelden wordt in één oogopslag duidelijk wat je te vertellen hebt. Zo maken we van toevallige passanten geïnteresseerde connecties.

Zie wat voorbeelden

Techniek

De ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan in combinatie met de technische kennis die ik heb stelt me in staat om te spelen met de mogelijkheden die er zijn. Zo hoeven er geen concessies te worden gedaan aan de realisatie van jouw wensen en zijn we vrij om iets moois te creëren.

Een mooie website die technisch vlekkeloos werkt en ook voor de zoekmachine goed is ingericht. Of mensen je nu vinden via een desktop computer, tablet of mobiel, jouw website ziet er altijd goed uit. Is veilig, makkelijk te benaderen en eenvoudig te doorzoeken.

Meer over hoe ik werk

Hosting en beheer

En ook na oplevering van de website blijf ik actief voor je. Qua beheer kan ik alles van je overnemen. Samen kijken we naar wat je wel en niet bij mij neer zou willen leggen. Op die manier hoef jij de zaken die je liever niet doet, niet te doen én betaal je nooit teveel. Ik kan de webhosting voor je nieuwe of bestaande site voor je regelen en zorg ervoor dat alle updates altijd op tijd worden uitgevoerd. E-mailadressen, het aanvragen van een domeinnaam, hosting en beheer… jij hoeft er niet wakker van te liggen. Het wordt gewoon geregeld. Weet je nog niet exact wat je nodig hebt? Ik leg het je allemaal haarfijn uit.

Ik ga graag met je in gesprek