Werkwijze

Samen maken we er iets moois van

WordPress

Er zijn veel manieren om een website te bouwen. Verschillende systemen die eenvoudig in onderhoud zijn. Mijn absolute voorkeur gaat uit naar het bouwen in WordPress. Waarom? Het is een gebruiksvriendelijk systeem waardoor het eenvoudig te gebruiken is door mijn klanten. En het is een populair systeem. Dat betekent dat er veel kant en klare thema’s zijn. Met prachtige plugins die al door veel gebruikers grondig zijn doorgetest. Dat er alles aan gedaan wordt om veiligheid te bieden. Hackers tegen te gaan. Daarnaast biedt het vooral de vrijheid om zelf te bouwen. Op deze manier maak je gebruik van de populariteit voor de bouw van iets eigens.

Bekijk wat voorbeelden

SEO

Een mooie website is één. Een website die ook doet wat hij moet doen (leads genereren) is een heel ander verhaal. Om dat te kunnen bereiken heb je een site nodig die is ingericht voor de zoekmachine. De sites die ik bouw zijn technisch goed ingericht, laden snel en presteren goed. Allemaal pluspunten voor een goede ranking, zoals dat heet. In samenwerking met gespecialiseerde tekstschrijvers is elke site zo in te richten dat zij organisch goede zoekresultaten zal geven. Wil je verder met zoekmachine marketing in de vorm van online adverteren? Dan kan ik je ook aan de juiste marketeers koppelen.

Neem contact op voor meer informatie

Maatwerk

Een website is een krachtig middel om zichtbaar te zijn op het wereldwijde web. Het zegt iets over jou en jouw organisatie of bedrijf. Een belangrijk middel dat op heel veel manieren voor je kan werken. Om dit ook te kunnen bereiken is een goede voorbereiding noodzakelijk.

In nauw overleg met jou werken we samen aan een site waarmee je de doelen die je ervoor gesteld hebt gaat bereiken. Het kan zijn dat je wilt dat mensen producten bij je kopen, jouw werk bekijken, je nieuwsbrief lezen of gewoonweg contact met je opnemen. De doelen zijn de basis, van daaruit werken we verder. Maatwerk websites dus. Waarbij de techniek zich aanpast aan jouw wensen en niet andersom.

Neem contact op voor meer informatie

 

Nieuw! Strippenkaarten

Wil je dat ik wat aanpassingen doe aan je website?
Koop dan eerst een strippenkaart