Strippenkaarten

Voor alle werkzaamheden aan je website werk ik met strippenkaarten. Heb je regelmatig terugkerende onderhoudswerkzaamheden en kan je een goede inschatting van het aantal uren maken, dan is het aantrekkelijk om te kiezen voor een strippenkaart met meer uren. Het tarief bedraagt bij 2 strippen € 75 per uur en bij 5 strippen nog maar € 70 per uur.

Gemakkelijk, snel en goedkoop

Hoe werkt een strippenkaart? Heel simpel. Je koopt vooraf een strippenkaart van bijvoorbeeld 5 uur. Dit staat voor 5 uur website onderhoud of aanpassingen. Je ontvangt een link waarmee je online de strippenkaart kunt bekijken en kunt zien hoeveel uur er nog over is.

Per wijziging worden de werkzaamheden op je strippenkaart ‘afgestempeld’. Er wordt minimaal een kwartier per wijziging gerekend. Na iedere wijziging worden de gewerkte uren afgeboekt en noteer ik een omschrijving op de strippenkaart zodat inzichtelijk blijft waar ik aan gewerkt heb.

Koop hier je strippenkaart

Kies hier je gewenste strippenkaart. Na betaling ontvang je een bevestiging per mail en stuur ik je een link naar de strippenkaart en kan ik met de werkzaamheden beginnen.

 Subtotaal
BTW
Totaal